RE:START 2024 – Povratak studenata!

Dok se blagdansko razdoblje primiruje i otvara se nova godina, unutar sveučilišta diljem Hrvatske osjeća se jedinstvena uzbuđenost. Siječanj označava povratak studenata na fakultete i u studentske domove nakon blagdanske stanke, što našim partnerima pruža odličnu priliku da ponovno osvoje svoju target skupinu. U Divisionu, mi razumijemo važnost ovog razdoblja, i tu smo da vam objasnimo zašto je oglašavanje tijekom siječanjskog RE:START-a strateški važan potez za bilo koji brend usmjeren prema dinamičnoj studentskoj populaciji.

Povratak studenata

Nakon blagdanskog zatišja, studenti se vraćaju na sveučilišne kampuse diljem zemlje, spremni i svježi za izazove novog semestra. Povratak nakon božićnog odmora donosi val energije i iščekivanja, stvarajući dinamično okruženje gdje će poruke brendova vjerojatnije primjetiti i upiti.

Oživljena kupovna moć

Sveučilišta postaju središte aktivnosti tijekom siječanjskog RE:START-a. Iako su blagdani označili veće troškove, siječanj donosi ogromne popuste te će ova demografija zasigurno iskoristiti prilike koje se nude u ovom periodu.

Planiranje akademske godine i donošenje odluka

Početak novog semestra nije samo vrijeme ponovnog povezivanja između studenata, već i vrijeme za planiranje za čitavi ostatak akademske godine te donošenje odluka. Od odabira izvanškolskih aktivnosti do planiranja ispitnih rokova, studenti su u mindsetu koji je pogodan za razmatranje novih mogućnosti i prilika.

Utjecaj DIVISION digitalnih ekrana u RE:START periodu

DIVISION ekrani pružaju dinamičnu platformu za vaš brend kako bi on zablistao u ovoj akademskoj godini. Naši digitalni ekrani strateški su postavljeni na svim važnim studentskim lokacijama diljem Hrvatske te osiguravaju da vaša poruka bude vidljiva, zapamćena i učinkovita.

Siječanjsko RE:START razdoblje u Hrvatskoj predstavlja zlatnu priliku za oglašivače da se povežu s studentskom demografijom. A mi vam nudimo idealnu platformu za predstavljanje vašeg brenda tijekom ovog dinamičnog vremena. Iskoristite trenutak, iskoristite naše vrhunske lokacije i neka vaša poruka odjekuje među studentskom zajednicom.

Ne propustite siječanjsku RE:START gužvu – udružite se s DIVISIONom i neka vaš brend bude tema kampusa! Pitajte nas kako na [email protected]