O NAMA

 

DIVISION OOH je medijska tvrtka specijalizirana za vanjsko oglašavanje koja se sastoji od 3 različite OOH divizije: STUDENTS, MALLS, OUTDOOR. Naš OOH inventar pruža jedinstvenu priliku klijentima i agencijskim partnerima da privuku pozornost publike i da se istaknu u odnosu na konkurenciju.

 

STUDENTS divizija se sastoji od 100+ digitalnih ekrana koji dosežu preko 87% studentske populacije – dopiremo do više od 200 000 studenata svakodnevno! Naši digitalni ekrani za oglašavanje nalaze se na svim važnim studentskim lokacijama: fakultetima, studentskim centrima, kampusima, knjižnicama i studentskim domovima.

 

MALLS divizija spaja vodeće brendove sa aktivnim potrošačima u trenutku kada se oni osjećaju najugodnije – dok kupuju, zabavljaju se, idu na ručak ili ispijaju kavu. Naše premium oglasne površine u trgovačkim centrima strateški su smještene kako bi vam pružile maksimalnu vidljivost i doseg. Naša MALLS divizija trenutno se sastoji od preko 200 oglasnih površina različitih formata unutar zagrebačkog Z Centra i riječkog Tower Centra.

 

OUTDOOR divizija pruža razmjer, utjecaj i doseg, a temelji se na lokaciji. To je zasigurno OOH format koji će zadovoljiti sve potrebe!

Wallscape površine omogućit će vašem brendu da se u velikom formatu istakne u središtima urbanih, dok Solar city light površine formiraju mrežu koja uspostavlja direktni kontakt s potrošačima i neposredno utječe na odluke o kupovini.

DIVISIONS

klijenti

konzum
A1
Coca-Cola
zaba
mcdonalds
Loreal
citroen
Dm drogerie
Glovo
erste
Kras
S.Olive Logo 2010.svg 1
visa
Hrvatska Lutrija
peugeot
redbull cover L
Costa Coffee
telemach
Burger King
pbz
eccos-shoes
jamnica
otp
cinestar
Skechers
Fashion Friends
Hell
stada
bipa
Logo Peek Cloppenburg.svg
Argeta
Max Factor
Xiaomi logo 2021 .svg 1 1
Dominos
europa 92
Fanta
Juicy
tommy
ledo old
Maybelline
Unilever
cedevita
Alda
Sky Cola
preuzmi 2
Cockta
Sport Vision
jysk
mgrupa