IZJAVA O PRIVATNOSTI

Datum stupanja na snagu: 30. studenog 2021.

DIVISION OOH d.o.o. (“mi”, “mi” ili “naš”) upravlja web stranicom https://division.hr/(“Usluga”).

Ova stranica vas obavještava o našim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka kada koristite našu Uslugu i izborima koje ste povezali s tim podacima.

Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima. Osim ako je drugačije određeno u ovim Pravilima o privatnosti, pojmovi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uvjetima i odredbama, dostupnima putem https://division.hr/.

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA I KORIŠTENJE

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija za različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

VRSTE PRIKUPLJENIH PODATAKA

OSOBNI PODACI

Dok koristimo našu Uslugu, možemo vas zamoliti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontaktiranje ili identificiranje vas (“Osobni podaci”). Podaci koji omogućuju osobnu identifikaciju mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

 • Adresa e-pošte
 • Ime i prezime
 • Kolačići i podaci o upotrebi

PODACI O UPOTREBI

Također možemo prikupljati informacije o tome kako se pristupa i koristi Usluga (“Podaci o korištenju”). Ovi podaci o korištenju mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa internetskog protokola računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveno identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

PRAĆENJE I PODACI KOLAČIĆA

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i držanje određenih informacija.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledniku s web-lokacije i pohranjuju se na vaš uređaj. Tehnologije praćenja koje se također upotrebljavaju su oznake, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge.

Možete naložiti pregledniku da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

Primjeri kolačića koje koristimo:

 • Kolačići sesije. Sesiji kolačića upotrebljavamo za upravljanje uslugom.
 • Postavke kolačića. Koristimo kolačiće s postavkama da bismo zapamtili vaše postavke i različite postavke.
 • Sigurnost kolačića. Koristimo sigurnosne kolačiće za sigurnosne svrhe.

KORIŠTENJE PODATAKA

DIVISION OOH d.o.o. koristi prikupljene podatke za različite namjene:

 • Za pružanje i održavanje usluge
 • Da biste vas obavijestili o promjenama na našoj usluzi
 • Da biste dopustili da sudjelujete u interaktivnim značajkama naše usluge kada to učinite
 • Pružanje brige i podrške korisnicima
 • Da biste pružili analizu ili vrijedne informacije kako bismo mogli poboljšati uslugu
 • Pratiti korištenje usluge
 • Za otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih problema

PRIJENOS PODATAKA

Vaše informacije, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, zemlje ili druge državne nadležnosti gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od zakona iz vaše nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam pružiti informacije, imajte na umu da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i tamo ih obrađujemo.

Vaša suglasnost s ovim Pravilima o privatnosti, a nakon toga slanjem takvih informacija, predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

DIVISION OOH d.o.o. će poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurao da se vaši podaci tretiraju na siguran način i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti, a nikakav prijenos vaših osobnih podataka neće se dogoditi organizaciji ili zemlji, osim ako nema odgovarajućih kontrola na mjestu uključujući sigurnost vaših podataka i drugih osobnih podataka.

OTKRIVANJE PODATAKA

PRAVNI ZAHTJEVI

DIVISION OOH d.o.o. može otkriti vaše osobne podatke u uvjerenju da je takvo djelovanje potrebno za:

 • Poštivanje zakonske obveze
 • Zaštititi i braniti prava ili vlasništvo DIVISION OOH d.o.o.
 • Da biste spriječili ili istražili moguće nepravilnosti u vezi s uslugom
 • Da biste zaštitili osobnu sigurnost korisnika Usluge ili javnosti
 • Zaštita od pravne odgovornosti

SIGURNOST PODATAKA

Sigurnost vaših podataka nam je važna, ali zapamtite da nijedan način prijenosa putem Interneta, ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine zaštite vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

DAVATELJI USLUGA

Možemo zaposliti tvrtke i pojedince treće strane kako bismo olakšali našu Uslugu (“Pružatelji usluga”), pružili Uslugu u naše ime, izvršili usluge vezane uz Usluge ili kako bi nam pomogli u analizi načina korištenja naše Usluge.

Ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje tih zadataka u naše ime i obvezuju se da ih neće otkriti ili koristiti u bilo koju drugu svrhu.

ANALYTICS

Možemo koristiti davatelje usluga treće strane za praćenje i analizu korištenja naših usluga.

 • Google Analytics je usluga web-analize koju nudi Google i koja prati i izvješćuje o prometu web-lokacije. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje korištenja naše usluge. Ti se podaci dijele s drugim Googleovim uslugama. Google može prikupljene podatke upotrijebiti za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa vlastite oglašivačke mreže.Možete isključiti mogućnost da svoju aktivnost na usluzi stavite na raspolaganje Google Analytics instaliranjem dodatka za isključivanje preglednika Google Analytics. Dodatak sprječava JavaScript usluge Google Analytics (ga.js, analytics.js i dc.js) da dijele informacije s uslugom Google Analytics o aktivnostima posjeta.Da biste saznali više o Googleovoj praksi privatnosti, posjetite Googleovu privatnost & amp; Web-stranice s pojmovima: https://policies.google.com/privacy?hl=en

VEZE S DRUGIM WEB-LOKACIJAMA

Naša Usluga može sadržavati veze na druge web-lokacije kojima ne upravljamo. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web-lokaciju treće strane. Preporučujemo Vam da pregledate Pravila o privatnosti svake stranice koju posjetite.

Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse na web-lokacijama ili uslugama trećih strana.

PRIVATNOST DJECE

Naša služba se ne obraća nikome mlađoj od 18 godina (“Djeca”).

Ne svjesno prikupljamo osobne podatke od bilo koga mlađeg od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da ste nam Vi dali Osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od djece bez potvrde roditeljskog pristanka, poduzimamo korake da uklonimo te podatke s naših poslužitelja.

IZMJENE OVOG PRAVILA O PRIVATNOSTI

Povremeno možemo ažurirati Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novog Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti o našoj Usluzi, prije nego što promjena stupi na snagu i ažurira “datum stupanja na snagu” na vrhu ovog Pravila o privatnosti.

Preporučujemo Vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti za sve promjene. Promjene u ovim Pravilima o privatnosti vrijede kada su objavljene na ovoj stranici.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas: