PRIVUCITE PAŽNJU ŽELJENE PUBLIKE!

 

Out-of-home oglašavanje pruža inovativne načine da prenesete poruku svojeg brenda. Outdoor oglas u tradicionalnoj formi ne može se blokirati, preskočiti ili isključiti – on će biti snažna poruka koja će doseći široku publiku, uvijek u pravo vrijeme na pravom mjestu.

PRISUTAN 24/7

IZRAVAN UTJECAJ

UOČLJIV

OUTDOOR

Wallscape

 

Wallscape format omogućit će vam da se u velikom formatu istaknete u središtima urbanih gradskih sredina. Takav format dizajniran je za dugotrajnu izloženost i stvara svijest o vašem brendu.

Wallscape format je masivan, dramatičan, privlači pažnju te svojim nestandardnim dimenzijama pruža beskrajne kreativna mogućnosti.

Solar Citylight

 

Solar City Light je najpogodniji oblik vanjskog oglašavanja za komunikaciju kratkoročnih reklamnih poruka ili za kampanje podizanja svijesti o brendu.


Postavljeni kao backlight samostojeći okviri, nalaze se na izuzetno atraktivnim lokacijama u turističkim središtima diljem Istre i Dalmacije i formiraju mrežu koja omogućava odličnu pokrivenost. Ovaj medij neposredno utječe na odluke o kupovini jer uspostavlja direktni kontakt s potrošačima i često se nalazi u blizini prodajnog mjesta.

OUTDOOR 3

PRIVATNI VLASNICI

Dodatni prihod


Pravnim i fizičkim osobama nudimo priliku za kapitaliziranje njihove nekretnine kroz zakup frekventnih i vidljivih prostora i površina na nekretnini za postavu reklamnih rješenja. Ovaj dodatni prihod vlasnicima nekretnina često služi za pokrivanje zajedničkih troškova održavanja i investicija.

 

Stručnost


Stručno i profesionalno obavljamo sve predradnje kao što je ishođenje tehničke dokumentacije, obavljamo komunikaciju s arhitektima, statičarima, geodetima, građevinskim i elektro-nadzorom s kojima izrađujemo projektnu dokumentaciju – idejno rješenje ili projekt, glavni projekt te ishodimo potvrde javnopravnih tijela. Za izgradnju reklamnih rješenja angažiramo stručne kooperante te nakon toga obavljamo tehnički pregled i ishodimo uporabnu dozvolu.

 

Suradnja


Dugogodišnja suradnja s mnogobrojnim privatnim vlasnicima dokaz je profesionalnog i urednog poslovanja DIVISION OOH d.o.o.

kampanje