RE:START – Nova godina, nova prilika da doprete do studenata!

Početak akademske godine – jedan od najvećih događaja u studentskom marketinškom kalendaru, došao je i prošao, ali studentske marketinške aktivnosti ne bi trebale tu stati. Nova godina pruža još jednu priliku brendovima da predstave (ili podsjete!) studente na njihove proizvode ili usluge.

Mlinar Loyalty – Ekonomski fakultet u Osijeku

Oglašavanje u novoj godini

Uspostavljanje dugoročnog odnosa s potrošačima zahtijeva vrijeme, stoga s klijentima često razgovaramo o važnosti targetiranja ove demografske skupine tijekom cijele akademske godine. Proljetni semestar i završetak zimskog semestra u novoj godini, savršena je prilika za brendove da dopru do novih i postojećih studenata koji se vraćaju na fakultet nakon božićnih praznika. Evo zašto:

  • Idealno je vrijeme za oglašavanje – broj ljudi na fakultetima sve je veći, studenti su angažiraniji u odnosu na završetak godine.
  • Pozitivno raspoloženje – praznici su gotovi i studenti se mogu vratiti druženju – kao i fokusiranju na učenje.
  • Jačanje prepoznatljivosti robne marke – pojačajte aktivnosti početkom 2023. kako biste bili sigurni da će vaša robna marka opet biti (ili ostati) na prvom mjestu.
  • Doseg – predstavite svoj brend pred 200 000 studenata u njihovim prvim tjednima povratka na fakultet.

Teta Violeta We Care – Učiteljski fakultet Rijeka

Prednosti oglašavanja u RE:START periodu

  • Stjecanje novih potrošača
  • Stjecanje doživotno vjernih potrošača
  • Iznimno visoka vidljivost i reach
  • Jačanje percepcije brenda od strane postojećih potrošača

Orbit – Prirodoslovno-matematički fakultet Split

Kako DOOH oglašavanje može pomoći brendovima u ovom periodu?

Generacija Z najbolje reagira na video formu kada je u pitanju oglašavanje. Uz to, studenti se u ovom periodu zadržavaju u prosjeku 20 minuta u neposrednoj blizini ekrana. Studenti će najbolje reagirati na dinamičan i interaktivan sadržaj koji omogućuju DIVISION ekrani – a takav sadržaj može se uklopiti u svaku kampanju.

Ukoliko želite postati dio RE:START perioda te iskoristiti mnogobrojne prilike koje ovaj studentski period nudi, obratite nam se mailom na [email protected]!