SPORTNET X DIVISION

Medijska suradnja Divisiona i vodećeg sportskog portala Sportneta omogućila je akademskoj zajednici diljem hrvatske aktualno praćenje nogometnih vijesti za Euro 2024 koji se održao u Njemačkoj. S novim statistikama,  rezultatima i BREAKING NEWS kreativama svakodnevno smo ažurirali naše ekrane svježim sadržajem.

⚽ 14 dana

⚽ 120 ekrana 78 lokacija

⚽ 9 248 224 sekundi prikazivanja

⚽ Preko 600 000 impresija

⚽ 88 jedinstvenih breaking news kreativa

Našim je partnerstvom tako ostvaren direktan uvid u top vijesti europskog prvenstva koje vrijedan tim Sportnet portala aktualizira. Prvenstveno smo se ovom suradnjom posvetili praćenju i informiranju o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i ispratili smo svaki dio njihovog puta na prvenstvu. 

Uspjeli smo pojačati pokrivenost na vrlo ciljan i kontekstualno relevantan način, što u konačnici uočavamo u većem dosegu i angažmanu na sadržaj koji se reproducirao među ciljanom demografskom skupinom. 

Ekranizacijom pomoću Division studentske DOOH mreže, koja uključuje više od 120 ekrana, pokrivene su najfrekventnije studentske lokacije poput fakulteta, restorana i domova. Naših 120+ ekrana prikazivali su rezultate utakmica, prijelomne nogometne vijesti i aktualna ažuriranja na nacionalnoj razini. 

Suradnja sa Sportnetom pokazala se kao prilika da uspostavimo važan kanal za prijenos ključnih nogometnih vijesti. Studenti su se pokazali kao populacija koja obožava nogomet, posebice domaću reprezentaciju, zbog čega je od velike važnosti ovaj projekt pokazao svoju učinkovitost. 

Osim što su se ekrani pokazali kao odličan način privlačenja pozornosti prije utakmica, oni se jako dobro uklapaju u studentski svijet sportskim sadržajem. Sve je to ostvareno vrhunskim timskim radom s uredničkom ekipom Sportneta koji je radio izravno s marketinškim i operativnim timom Divisiona. Timskim smo radim osigurali redoviti sadržaj s brzim i automatiziranim promjenama. 

Division je time ponudio studentskoj zajednici dinamičan ali opušten način praćenja nogometnih vijesti – bez potrebe posezanja za pametnim telefonima. U svakodnevno studentsko okruženje implementirali smo sportski moment vijesti koji je djelovao kao izvrsna nadopuna njihovoj okolini – uz sport se uvijek možete dodatno opustiti! Zbog toga volimo društvenu vrstu sadržaja koja se može uklopiti u našu viziju da ekrane učinimo korisnim, ali i zabavnim dijelom gen Z okruženja. Fakultet, studentski dom ili restoran – nemaš brige, Division drži sve pod kontrolom.  

Za više informacija posjetite Sportnet

Saznaj više i kontaktiraj [email protected]