DIVISION x Sportske Novosti

DIVISION OOH objavljuje partnerstvo s Hanza Medijom i njihovim vodećim sportskim portalom Sportske Novosti za vrijeme trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru.

Nakon inicijalnog testiranja konačno je sve spremno, te će se udarni naslovi WC 2022 s naglaskom na Hrvatsku reprezentaciju svakodnevno emitirati na 100+ screenova na našoj 18-24 Studentskoj mreži.

Emir Fulurija, Sportske Novosti komentirao je: “Uzbuđeni smo zbog početka turnira i planiramo pokriti mundijal s većom ljubavlju nego ikad prije, ističući tri jedinstvene perspektive s fokusom na igru, bogatu kulturu i navijačku strast. Partnerstvo s Divisionom omogućuje nam da pojačamo tu pokrivenost na vrlo ciljan i kontekstualno relevantan način, što u konačnici potiče veći doseg i angažman za naš sadržaj među ciljnom skupinom.”

Porin Dedić, Division: “Iznimno smo ponosni na ovu suradnju sa Sportskim Novostima, inače legendarnim sportski tjednikom s nevjerojatno dugom i bogatom tradicijom koja seže u 1945. godinu. Intencija je bila da se uspostavi suradnja s medijskim partnerom koji će učiniti naš medij još atraktivnijim, te napraviti maksimalni engagement s 18-24 Genz demografijom, a Svjetsko nogometno prvenstvo predstavlja savršenu priliku za tako nešto.”

Svjetsko nogometno prvenstvo 2022 ove godine i na hrvatskim fakultetima!